Close

Program 2018

Island, rakouské Alpy se slevovými kartami (Montafon, Stubai – křišťálové vodopády, východní Tyrolsko, Dachstein), Madeiru, Pobaltí, Dolomity na kole z kopce, Slovenský ráj, Zugspitze Anglii (Jan Hoška), dalšími promítajícími budou třeba Pavel Bičiště, Tomáš Horák, Veronika Bartošová, Petr Gruss, Petr Sádek, Konířovi, Standa Haman.


Tombola

Nezapomeňte si vyzvednout kupony na tombolu.

1. – 2. CENA ZÁJEZD SLOVENSKÉ A MAĎARSKÉ TERMÁLY 

3. – 6. CENA JEDNODENNÍ ZÁJEZD 

7. – 12. CENA TRIČKO CK


Občerstvení 

Je možné průběžně po celou dobu setkání (káva, víno, pivo, nealko, zákusky, chlebíčky). Předpokládané ukončení programu ve 22.00 hodin.


Bazén

Od 11.00 do 19.00 hodin nabízíme možnost hodinového vykoupání v bazénu ve vodě o teplotě cca 32°C za zlevněnou cenu 60,- Kč. Vstupenky si můžete zakoupit u prodeje zájezdů.


Večeře

Jednotná cena jídla (večeře) 130,- Kč. Nutno nahlásit do 14.00 hodin (později po dohodě).

  • Smažený sýr (150 g), vařené brambory, tatarská omáčka
  • Svíčková na smetaně (150 g), houskové knedlíky
  • Pikantní masová směs, bramboráčky 
  • Pstruh pečený na másle, šťouchané brambory, citron

V ceně večeře je salátový bufet. 

Zákusek (jablečný dortík), který je rovněž v ceně večeře, se vydává po celé odpoledne v kavárně Grand. 

Nápoje si hradí každý sám. Jídlo se podává v 16.30 hodin. 


Přejeme Vám příjemně strávený den a těšíme se na shledanou na některém pěkném zájezdu.


Časový harmonogram

Petr SCHLINDENBUCH

11.30.


25 min

Kréta
Petr SCHLINDENBUCH

12.00


25 min

Madeira
Jan HOŠKA

12.30.


25 min
Londýn a jihovýchodní Anglie
Stanislav HAMAN

13.00


20 min
Policie Modrava, Polské Tatry, Novohradské hory
Petr GRUSS

13.25


20 min

Dolomity z kopce
Petr GRUSS



20 min
Labská cyklostezka II
Lubomír HOŠKA

14.05.


10 min

přivítání účastníků
Tomáš HORÁK

14.15


20 min

Kitzbuhelské Alpy
Tomáš HORÁK



20 min

Slovenský ráj
Veronika BARTOŠOVÁ

15.00


20 min

Montafon – slevová karta
Veronika BARTOŠOVÁ



20 min
Východní Tyrolsko – slevová karta
Jan HOŠKA

15.45


15 min
Turistika v okolí Zugspitze
Jan HOŠKA

16.00


10 min
Velikonoční a podzimní termály


16.10


20 min

tombola


16.30


50 min

večeře
Petr GRUSS

17.20


20 min

Island
Petr GRUSS



20 min

Cyklostezka Ohře
Veronika BARTOŠOVÁ

18.00


25 min
Svět křišťálových vodopádů – slevová karta
Jana KONÍŘOVÁ

18.30


20 min

Se slevovou kartou pod Dachstein
Jana KONÍŘOVÁ



20 min

Jantarová cesta
Jana KONÍŘOVÁ

19.15


10 min

Podle Lužnice do Bechyně
Richard KONÍŘ

19.30


25 min

Cykloturistické zájezdy
Petr SADEK

20.00


20 min

Toskánsko – cyklo
Petr SÁDEK



20 min

Květinové korzo
Pavel BIČIŠTĚ

20.45


45 min
Až na konec ČSR
Pavel BIČIŠTĚ



45 min
Provence a azurové pobřeží